הביסקוויט הזה הוא עשיר בחלבון, סידן וברזל, ללא גלוטן
קליל להכנה
ארוחת בריאות מושלמת!
הכנתי אותו במקור עבור הנכד שלי שיהיה לבוקר לפני הגן
והתאהבתי בעצמי
רכיבים:
הוא משני רכיבים בלבד!!
כוס וחצי קמח שקדים (לקניה מוזלת ראו הערה למטה)
6 כפות מייפל טבעי (אפשרי גם עם דבש)
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל הרכיבים (לא לשכוח אף פריט 😀 )
בעזרת כף ומועכים עוד קצת בעזרת כף היד לקבלת בצק דביק ואחיד
מכסים בניילון ומכניסים ל20 דקות למקרר.
מוציאים ומרדדים בעזרת מערוך בין 2 ניירות אפיה
אין צורך לשמן את הניירות.
חותכים לצורות, אם יש סכין זיגזג כמו אצלי
ואם לא אז כל גלגלת או סכין תתאים, פשוט הקצוות יהיו ישרים
חותכים לגודל שנח לכם,
תרצו עיגולים בעזרת כוסית או חותכני עוגיות?
בטח שאפשר
לא ניסיתי אבל אני מאמינה שגם לתחתית לפאי הוא יצליח
והניסוי הבא שלי יהיה לעשות אותו מלוח עם תבלינים ושמן קוקוס במקום המייפל!
ספויילר!אופים ב120 מעלות – שימו לב! טמפרטורה נמוכה
15-20 דקות
תבדקו לאחר רבע שעה אם הוא משחים קצת ותחליטו אם להמשיך.
כמה הוא יהיה פריך תלוי בכמה דק תרדדו.
לפעוטות אפשר פחות דק, הוא גמיש ונח ללעיסה לקטנטנים
חשוב – מצננים היטב לפני ההעברה לקופסא
רוצים להוסיף קקאו ולהפוך אותו לשוקולדי?
קינמון? צימוקים וגזר מגורר ליום כתום?
בטח שאפשר! עופו על זה!!
רוצים לקנות את הרכיבים בהנחה?
תגידו בניצת הדובדבן שיש לכם מועדון מטפלים 600913 ותקבלו הנחה מיידית על כל הקניה
רוצים תכנית בריאות מלאה?
לוודא שהגוף מקבל יום יום מה שטוב לו בדקה ליום
ואת הליווי שלי במתנה?
זה כאן בקישור
יום מבורך
ספרו לי איך יצא ומוזמנים להעלות תמונות
אני כאן לכל שאלה