יש לי וידוי – אני ממש אוהבת שוקולד! ומאוד עצוב לי שזה לא מוצר דיאטטי
לכן כשגיליתי איך להכין שוקולד ביתי בחמש דקות שהוא בלי סוכר וכמובן גם בלי סוכרזית, טבעוני, טעים ומחמרים בריאים בלבד כמובן שרצתי לכאן לפרסם אותו לעולם
הדבר היחיד שחשוב לקנות מראש בחנות טבע הוא שמן קוקוס – שמן קוקוס מתקשה בקירור ומתנהג כמו חמאה כך שאל תנסו להחליף בשמנים אחרים
לגבי תוספות אחרות(אגוזים, קרנברי וכו') שחקו כאוות נפשכם
מרכיבים:
חצי כוס שמן קוקוס
שליש כוס מייפל טבעי/סילאן (עדיף ללא סוכר)/דבש/אגבה
כוס קקאו ואבקת חרובים (אני מערבבת 3/4חרובים ורבע קקאו אחרת הקקאו מרוכז מידי והקפאין שבו עלול לגרום לכאב ראש, אפשר גם רק אבקת חרובים)
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר קטן ובחום נמוך את השמן והמייפל או הממתיק שבחרתם
מערבבים במטרפה וכשהתערובת אחידה מוסיפים את הקקאו, מערבבים ומסירים מהאש
(בקיץ כשהשמן במצב נוזלי אפילו לא חייבים לחמם, אפשר ישר לערבב)
מוזגים לתבנית מלבנית בגודל אינגליש קייק על נייר אפייה
מקררים במקרר חצי שעה או עשר דקות במקפיא
חותכים לקוביות ומעבירים לקופסא למקרר
אפשרות נוספת – למזוג לתבניות פרלינים ולקרר
אם מקפיאים תפרידו עם נייר אפיה בין השכבות כמו בתמונה מתחת
רוצים להוסיף אגוזים, צימוקים, צ'ילי, קוקוס, קוביות תות שדה, וכו'? מוזמנים וספרו לי כאן בתגובות איך יצא
רוצים להשתמש בתערובת כציפוי או בסיס לעוגה? כמובן שאפשר
בתיאבון!
לקניה מוזלת של קקאו נא, שמן קוקוס, סילאן ומצרכים שתרצו בסניפי ניצת הדובדבן
אפשר לאמר את מספר הטלפון שלי בהגעה לקופה ותקבלו הנחה מיידית על כל הקניה
רוצים להכיר דרך טובה לשמירה על הבריאות ושייק שוקולד שהוא בריא? לחצו כאן