רוטב קליל להכנה שיכול לשמש לפונדו פירות, לפנקייקים או כציפוי לעוגה
מרכיבים:
10 תמרים מגולענים
בננה בשלה
חצי כוס מים
כפית קקאו
גיוונים אפשריים – מיץ תפוזים, קוקוס, טחינה, אגוזים, ערמונים
אופן ההכנה:
משרים את התמרים בחצי כוס מים לפחות לשעה, אם אין זמן אפשר במים רותחים לרבע שעה
(החום יפגע קצת בויטמינים)
מרסקים במעבד מזון את התמרים עם מי ההשריה והקקאו
חותכים את הבננה לפרוסות ומוסיפים למעבד, מרסקים.
מתקבל רוטב נוזלי המתאים למטבל פונדו או לבלינצ'ס/פנקייק
אם רוצים שיהיה סמיך יותר אפשר להוסיף טחינה או אגוזים או קוקוס לבחירתכם
לטעם שוקולד תפוז – מוסיפים 2 כפות מיץ תפוזים
היי
האם במקום מעבד מזון בלנדר מוט ייתן אותה תוצאה?
תודה
מאמינה שכן, תלוי בחוזק שלו, מקסימום תצטרכי עוד נוזלים, עדיף כזה שמגיע עם כוס