ממרח אפונה "בטעם כבד"

ממרח מעולה לגיוון הסנדוויץ',עשיר בטעמו
רכיבים:
2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן
2 ביצים קשות
2 כוסות אפונה
150 גרם אגוזי מלך
מלח פילפל
אופן ההכנה:
מחממים את  את הבצל בשמן הזית עד להזהבה עמוקה

מעבירים למעבד מזון : את הבצל,אפונה,ביצים ואגוזים

טוחנים לעיסה, אם יש צורך מוסיפים מעט מים

להגשה חגיגית:

מגלענים תפוחי גרנד סמית

פורסים ומניחים כדור על כל פרוסה

ניתן לגלגל כמו כדורי שוקולד ולצפות באגוזים קצוצים

רוצה לתת לגוף את הטוב ביותר ולקבל ליווי נטורופתי בלחיצת כפתור ברגע שצריך?
כל הפרטים בלחיצה כאן 

תאריך הניקוי הבא ללא גלוטן וסוכר עם ים פינוקים שווים בלחיצה כאן

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *