מרכיבים:
בצל גדול קצוץ
כף שמן זית
כוס שיבולת שועל
כף כמון
כף אבקת שום
רבע כוס רוטב סויה
שליש כוס פירורי לחם(לא חובה)
2 כוסות מים רותחים
גיוונים אפשריים – רבע כוס שמרי בירה, 2 כפות אבקת פטריות מיובשות, פטרוזיליה, סלק מגורר
אופן ההכנה:
מחממים בסיר שמן זית, מאדים את הבצל להזהבה
מכבים את האש
מוסיפים את הקוואקר, התבלינים, רוטב סויה, מערבבים שיספג
מוסיפים פירורי לחם, מערבבים
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים היטב
משהים כעשר דקות בסיר מכוסה
כשהתערובת הצטננה ומספיק נעימה לעבודה מחממים מחבת (או תנור למי שרוצה לאפות)
רצוי מחבת פסים עם מעט שמן לבחירתכם
יוצרים כדורים בגודל בינוני, משטחים ומניחים במחבת
מחממים משני הצדדים להשחמה קלה,
אם בחרתם באפיה – לאפות ב180 מעלות על ניר פרגמנט משומן, לאחר כעשרים דקות להפוך ולהמשיך עוד עשר דקות
בתיאבון!
תודה על התגובה המהירה ובכלל . אודיע לך כשיהיו תוצאות . שבת שלום