את העוגה הזו הכנתי לראשונה כעוגת דבש לראש השנה,
היא מוצלחת והמתכון שלה משתדרג בקלות לכל כיוון שתרצו
מסבירה כאן בהמשך איך
איזה עוגה אתם אוהבים?
עם איזה תוספות?
אגוזים? קינמון והל? קפה (טבעי כמובן)? פירות?
ועם איזה המתקה? רק תבחרו
הבסיס כאן הוא רב שימושי ואפשר לערבב לתוכו כל תוספת שתוחלט ולצפות מעל במה שתבחרו – ריבה, פרי, קרם פירות יער, ציפוי קקאו
הוא יציב וטוב ומקבל הכל!

כעשר דקות מתחילת האפיה לפזר את האגוזים מעל
רעיונות נוספים –
כוס אגוזים בתוך הבלילה
כוס פירות טריים או יבשים חתוכים לקוביות ופירות לציפוי
כוס פירות יער קפואים – היא תיראה מהמם איתם
רבע כוס קקאו וציפוי של שליש כוס שמן קוקוס, 2 כפות סילאן וכף קקאו שערבבתם קודם בקערית
רבע כוס אבקת חרובים
חצי כוס גזר מגורר
תוסיפו בתגובות עוד רעיונות אפשר להתפרע
רוצים לחוות התחדשות? לקבל טיפים טובים בוואטסאפ ותכנית בריאות להתחדשות הגוף?
תצטרפו לכאן
https://chat.whatsapp.com/H9I7uBORpw008b5tG9qB08