קרפ הכי מהיר וטעים ללא גלוטן

תחליף מעולה לפרוסות, אפשר לגלגל כטורטיה או לקפל לסנדויץ
נשמר טוב במקרר ובהקפאה
מתאים לארוחת בוקר, ערב או לקחת לעבודה

רכיבים :
הכמות מספיקה ל10 קרפים
חצי כוס קמח עדשים כתומות, (אפשר גם מקמח כוסמת, טף או אפונה)
ביצה, לגירסה טבעונית אפשר רבע כוס קמח טפיוקה
3/4 כוס מים
שמן זית
קורט מלח ותבלינים לטעמכם (פלפל לבן/ שחור, הל, זעתר..)

מערבבים בקערית את הקמח עם רבע כוס מים, התבלינים וביצה
מוסיפים כף שמן זית וחצי כוס מים ומערבבים היטב שוב
נוצרת בלילה דלילה וחלקה

מחממים כפית שמן זית במחבת לקרפים או במחבת קטנה
מסובבים את המחבת כך שהשמן יגיע לכל הקצוות בשכבה דקיקה
מוזגים חצי מצקת על המחבת,
כשהקרפ מתמלא בועות והקצוות מעט נפרדים מכניסים בעדינות תרבד והופכים לכמה שניות
מוציאים לקופסא או צלחת הגשה
אין צורך להוסיף שמן לפני הוספת הבלילה הבאה.

בתמונה הכנתי עם מלית בטטה, מצרפת מתכון
דוגמה נוספת בתמונה כאן עם אבוקדו, גמבה קלויה ופרוסות טופו שהשריתי עם לימון.

רוצים לוודא שהגוף מקבל כל יום את מה שמגיע לו בפשטות ובקלות? הפרטים בקישור כאן
רוצים את הליווי שלי בואטסאפ כל השבוע ודרך פשוטה לוודא שהגוף מקבל כל מה שהוא צריך כל יום? הפרטים כאן

 

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *