אחלה ארוחת ערב ללילות הקיץ החמים
רכיבים:
1 בצל גדול חתוך גס
כ-1.5 קילו קישואים פרוסים גס
3-4 שיני שום קלופות
כף שמן זית
חופן נדיב שמיר קצוץ
חופן עלי בזיליקום קרועים
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים שמן זית
מוסיפים את הבצל, מערבבים מידי פעם, עד שהופך להיות שקוף.
מוסיפים את הקישואים והשום, מתבלים במעט מלח וצולים עד השחמה קלה.
מכסים במים עד לגובה של כ-3 ס״מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את השמיר והבזיליקום ומבשלים כ-20 דק׳ על אש קטנה, עד שהירקות רכים.
טוחנים בעזרת בלנדר סטיק ומתבלים.
מעבירים למקרר לצינון של 5 שעות לפחות
בתיאבון
רוצים לוודא שהגוף מקבל את כל מה שטוב עבורו יום יום?
ההמלצה שלי לכך בקישור כאן