מרק קישואים קר

אחלה ארוחת ערב לילות הקיץ החמים

רכיבים:

1 בצל גדול חתוך גס
כ-1.5 קילו קישואים פרוסים גס
3-4 שיני שום קלופות
כף שמן זית
חופן נדיב שמיר קצוץ
חופן עלי בזיליקום קרועים
מלח
פלפל
אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים שמן זית
מוסיפים את הבצל, מערבבים מידי פעם, עד שהופך להיות שקוף.
מוסיפים את הקישואים והשום, מתבלים במעט מלח וצולים עד השחמה קלה.

מכסים במים עד לגובה של כ-3 ס״מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את השמיר והבזיליקום  ומבשלים כ-20 דק׳ על אש קטנה, עד שהירקות רכים.
טוחנים בעזרת בלנדר סטיק ומתבלים.
מעבירים למקרר לצינון של 5 שעות לפחות

בתיאבון
רוצים לוודא שהגוף מקבל את כל מה שטוב עבורו יום יום?
ההמלצה שלי לכך בקישור כאן

22-29/7/19 מתקיים שבוע ניקוי מפנק
העלות 300 שח
הכל אונליין דרך הוואטסאפ, משתלב ביום יום ובליווי המקצועי שלי
שבוע ההכנה מתחיל ב15.7.19
הרשמה בטלפון 0547366307
לכל הפרטים בהרחבה לחצו כאן

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *