honeycake

מצרכים:
4 ביצים
כוס סוכר חום
1 כוס דבש
2/3 כוס שמן
1 כוס בירה שחורה
2 תפוחים בינוניים, קלופים, מגורדים גס
3 כוסות קמח מלא
כפית סודה לשתייה
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
1 כפית קינמון טחון
½ כפית ציפורן טחון
¼ כפית אגוז מוסקט מגורד

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הביצים והסוכר כמה שניות.
2. מוסיפים את השמן ,ה דבש והבירה וטורפים היטב.
3. מוסיפים את התפוחים והתבלינים וטורפים היטב.
4. מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפיה, הסודה והמלח ומוסיפים בהדרגה לנוזלים תוך כדי ערבוב.
5. משהים כרבע שעה.
6. מחממים תנור ל180 מעלות. לפני שמעבירים לתבנית בוחשים שוב.
7. אופים 25-30 דקות עד שנוצר קרום חום.
8. אופים עוד 20-30 דקות ב-150 מעלות עד שקיסם יוצא נקי ויבש.

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *