החומרים:
1 כוס קמח מלא
כפית גדושה אבקת אפיה
שמינית כפית מלח
חצי כוס קוואקר
חצי כוס שקדים מולבנים פרוסים
חצי כוס קוקוס
חצי כוס סוכר דמררה או חום (אפשר פחות)
3 כפות מולסה (למי שאין – אפשר דבש או סילאן)
2 ביצים
חצי כוס שמן
כפית תמצית ווניל
כפית קנמון
כפית תמצית תפוז או קליפת תפוז
חצי כוס חמוציות ללא סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החמרים היטב עם כף עד שהעיסה הופכת לרטובה.
מגלגלים לכדורים בגודל של אגוז מלך ומשטחים.
מניחים על תבנית עם נייר פרגמנט.
אופים 15 דקות ב180 מעלות.
מוציאים את התבנית, ממתינים כ10 דקות ומעבירים לרשת צינון.