עוגיות בננה

מרכיבים:

בננה מאוד רכה
1 וחצי כוסות סוכר חום
שליש כוס שמן
1 וחצי כפיות תמצית וניל
5 כפיות קינמון
1 וחצי כוסות קמח מלא
1 כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
2 ורבע כוסות שיבולת שועל

אפשר להוסיף צימוקים, קליפת תפוז מגורד, שומשום, חמוציות, אגוזי מלך ……
אופן ההכנה :
לערבב בסיר אחד את הסוכר השמן ו-3 כפות מים. להוסיף לסיר את הבננה כשהיא מעוכה ואת התמצית וניל.
בסיר אחר לערבב את הקמח, מלח, סודה לשתיה והקינמון.
לערבב את שתי התערובות ביחד ואז להוסיף שיבולת שועל.
לאפות את העוגיות בתנור ב180 מעלות לרבע שעה.
טיפ- כשיש לכם בננה שכבר רכה מידי לאכילה שימרו אותה במקפיא והשתמשו בה כשתכינו עוגות, עוגיות או פנקייק.

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *