מתאבן סויה בדבש/סילאן

חטיף שמתאים להגיש כתוספת חמה/קרה או כמילוי לסנדוויץ'
מצרכים:
חבילת טופו קשה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש/סילאן טבעונים
מעט שמן זית

אופן ההכנה
חותכים את הטופו לרצועות דקות באורך של כ4 ס"מ
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו את הטופו מכל צדדיו למשך מס' דקות עד להזהבה.
מערבבים בקערה רוטב סויה עם דבש לרוטב סמיך ויוצקים אל המחבת.
מבשלים מס' דקות.

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *