החומרים:
כוס גרגרי חומוס
4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
כף כוסברה יבשה
חצי כף כמון
חצי כף צ'ילי
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
כף מיץ לימון
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. משרים את החומוס ללילה.
2. מבשלים עד להתרככות.
3. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
4. לאחר שהחומוס רך מוסיפים אליו מחצית מכמות תפוחי האדמה והתבלינים היבשים.
5. בוחשים ליצירת רוטב סמיך מתפוחי האדמה והמים.
6. מוסיפים את שאר תפוחי האדמה והלימון מעבירים לקערת הגשה.
7. מפזרים את עלי הכוסברה מעל ומגישים.