אנחנו נותנים לילדים הכל כדי שיהיו מאושרים ובריאים, אחת המתנות הגדולות שאנחנו יכולים לתת להם לחיים זה הרגלי אכילה בריאים.
כשיש הרגלים טובים מגיל קטן הם נשמרים לבגרות, מעניקים בריאות טובה וחוסכים את הקושי שקיים לעתים למבוגרים כשמחליטים לשפר את התזונה שרגילים אליה.
התזונה משפיעה על מערכת החיסון, על קשב וריכוז, על התפתחות וגדילה ולמעשה על כל מערכת בגוף.
בעולמנו היום הילדים חשופים לפיתויים ולמזון מעובד שלא היה קיים בעבר ותפקידנו כהורים לדעת לתת להם את מה שטוב עבורם ולהעביר להם את הערכים שיועילו להם בעתיד.
מתוקף תפקידי כאחראית על התזונה בגני הילדים ברמת הנגב אני מלווה את הגננות בקשיים העולים, מנחה לבניית תפריט בריא ומזין, ובונה תכניות חינוך לתזונה בריאה לגיל הרך.
כאמא לשלוש בנות (גילאי 15-19, נכון ל2016) תמיד היה חשוב לי לשכלל את המתכונים למהירים ומזינים ולייצר הרגלי עבודה נוחים כך שאני משתדלת להעביר להורים ידע פרקטי שיאפשר ניהול מטבח גם כשסדר היום עמוס.
התזונה היא חלק מהחינוך, מההרגלים בבית וממערכת היחסים עם ההורים
מעבר לתזונה עצמה יש קונפליקטים רגשיים שמתעוררים וגם כאן יש לי ניסיון רב בתמיכה והנחייה כיצד לעקוף אותם, כיצד ליצור שיתוף פעולה של הילדים.
המומחיות שלי היא בצמחונות ובטבעונות, תפריטים מגיל ינקות שיספקו את כל הצרכים.
אפשר לקבל הדרכה לתפריט לאוכלי כל או לפי העדפה אידיאולוגית ובריאותית.
אפשר לשלב את ההדרכה בטיפולי רגיעה ובטיפול נטורופתי כולל.